Vabilo na soočenje kandidatov za evropske poslance (Avla Mestne občine Kranj, 16. 5. 2014 ob 17.00)

Vabimo vas na soočenje kandidatov za poslance v Evropskem parlamentu, ki bo potekalo v okviru Tedna mladih 16. maja 2014 ob 17.00 v Avli Mestne občine Kranj (Slovenski Trg 1). Na soočenje smo povabili nosilce list v Sloveniji, ki bodo nastopile na volitvah za evropske poslance 25. maja 2014.

Vsak predstavnik liste bo imel na razpolago nekaj minut za predstavitev izhodišč, nato bodo sledila vprašanja moderatorja, povezana z Evropsko unijo in vlogo evropskih poslancev v njej, zaključni del pa bo namenjen vprašanjem prisotnih.

Namen okrogle mize je aktivirati civilno družbo in spodbuditi kakovostno razpravo o evropskih volitvah ter vlogi slovenskih poslancev v Evropskem parlamentu. Udeležite se okrogle mize, povejte svoje mnenje in vprašajte, kar vas zanima. Prepričajte se in preverite za koga boste oddali svoj glas na prihajajočih volitvah 25. maja. Vabljeni k aktivni udeležbi.

Ker je prijavljenih list kandidatov kar 16, smo bili, zaradi organizacijskih in vsebinskih omejitev, prisiljeni omejiti sodelovanje na največ 10 predstavnikov. Kriterij za izbor povabljenih predstavnikov temelji na zadnjih javnomnenjskih raziskavah, pri čemer bodo zastopane vse liste obstoječih evropskih poslancev.

soocenje_eudogodki_small

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


− 5 = ena

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>